Ecoil eteeriset öljyt – essential oils

8,909,90 sis. 24% alv

100% eteeriset öljyt hyvinvointiin. Sopii esim. öljyihin, kuorintoihin, pyykkietikkaan, tuoksulamppuihin, diffuusereihin, löylytuoksuksi, kylpyyn, siivoukseen ja pyykinpesuun. Ulkoiseen käyttöön. Säilytä pimeässä ja viileässä, lasten ulottumattomissa.

Vaihtoehdot 10 ml pullossa:
Laventeli, Teepuu, Appelsiini, Sitruuna, Eukalyptus, Tangeriini/Mandariini ja Lime.

Ecoil eteeriset öljyt – essential oils

100% Ecoil eteerisiä öljyjä käytetään hyvinvoinnin tueksi mm. öljyissä, kuorinnoissa, pyykkietikoissa, tuoksulampuissa, diffuusereissa ja löylytuoksuna. Niitä voi käyttää myös kylvyssä, siivouksessa ja pyykinpesussa. Eteerisiä öljyjä on tutkittu paljon ja niiden vaikutukset ovat erilaiset riippuen öljystä. Ulkoiseen käyttöön tarkoitetut Ecoil eteeriset öljyt pitää laimentaa ennen iholle laittoa. Älä käytä silmien alueella, limakalvoilla tai rikkoutuneella iholla. Pidettävä lasten ulottumattomissa. Säilytä öljyjä pimeässä ja viileässä paikassa.

Laventeli ”eteeristen öljyjen äiti” rentouttaa ja rauhoittaa sekä kehoa, että mieltä. Puhdistava ja virkistävä öljy jopa lievittää kipuja ja hoitaa ihottumia sekä palanutta ihoa. Jos sinulla on matala verenpaine, älä käytä pitkäaikaisesti. INCI: Lavandula Angustifolia.

Teepuu, monikäyttöinen, desinfioiva ja antibakteerinen öljy. Yksi tehokkaimmista immuunijärjestelmän stimulaattoreista. Se tuhoaa bakteereja, viruksia, sieniä ja loisia. Soveltuu esim. ihottumiin, akneen, hyönteisten pistoihin, haavoihin, jalkasieneen, yskään, hilseeseen, huuliherppekseen, syyliin, lihaskipuihin ja huonetuoksuksi. Mausteinen ja melko pistävä haju. Ei alle 3 vuotiaille. INCI: Melaleuca Alternifolia.

Appelsiini, raikas, rentouttava ja mielialaa kohottava eteerinen öljy, joka myös lievittää vatsakipuja, edistää ruoansulatusta ja lisää ruokahalua. Auttaa vilustumisoireisiin ja myrkkyjen poistoon kehosta. INCI: Citrus Sinensis.

Sitruuna auttaa keskittymään ja skarppaa ajatuksia. Tämä terävä ja raikas tuoksuinen öljy on myös tehokas hajujen poistaja. Auttaa aknen, selluliittiin ja suonikohjujen hoidossa. Se parantaa myös verenkierto ja ruoansulatusta. INCI: Citrus Limonum.

Eukalyptus on hengitysteitä avaava ja puhdistava öljy. Se raikastaa, virkistää ja puhdistaa. Lihasjännitykseen ja tulehdukseenkin käytetty öljy myös rauhoittaa ja tasapainottaa tunteita ja mieltä. Auttaa myös reumaan, päänsärkyyn, hermoston uupumista vastaan ja rauhoittaa ihottumia. Kirkas, raikas ja terävä tuoksuinen öljy parantaa haavoja ja haavaumia. INCI: Eukalyptus Globulus.

Tangeriini/Mandariini, tuo hyvän mielen öljy, sopii koko perheelle. Hellä ja lempeä öljy lievittää särkyä, levottomuutta ja hermostuneisuutta, ehkäisee raskausarpia ja ilmavaivoja sekä parantaa ruoansulatusta. Tasapainottaa rasvaista ihoa, sopii aknen hoitoon ja vähentää selluliittia ja kiinteyttää ihoa. INCI: Citrus Reticulata.

Lime nostaa mielialaa, selkiyttää tunteita ja pidentää hermoja. Teepuun tavoin se auttaa hyönteisten pistoihin ja jopa karkoittaa hyttysiä. Sitä käytetään vilustumisoireisiin kuten Eukalyptusta ja on esim. rasvaisen ihon hoitoon hyvä. INCI: Citrus Aurantifolia.

Lisää eteerisistä öljyistä ja muista raaka-aineista löytyy raaka-aine-sivulta.

100% luonnontuote on eläinkokeeton ja vegaani.
Se ei sisällä:

  • synteettisiä hajusteita
  • säilöntäaineita
  • väriaineita
  • synteettisiä kosteuttajia
  • vettä

Tuote on tarkoitettu ulkoiseen käyttöön. Laimentamattomana ei suoraan iholle. Eteeriset öljyt voivat aiheuttaa allergisia reaktioita.

Vinkki: mikäli Ecoil tuotteet ovat mielestäsi liian miedon tuoksuisia, voit lisätä muutamia tippoja eteeristä öljyä niihin.

Kokeile ja ihastu❤

Postituskulut:
10ml pullo kirjeenä (ei seurantaa) 1,75€
10ml pullo XXS-pakettina 4,90€ (max 6 kpl.)
S-pakettina 5,90€ (7-17 kpl.)
M-pakettina 7,90€ (yli 18 kpl.)

Kuvia tulossa!