ECOIL

Ecoilin tarina

Hei,

Tulin Ecoin tuotteiden valmistajaksi toukokuussa 2023. Olen pitkään ollut kiinnostunut luonnonkosmetiikasta ja ekologisuudesta. Perheessäni kaikilla on atopiaa ja erilaisia iho-ongelmia, joihin on tullut kokeiltua kaikenlaisia tuotteita. Ecoilin öljypohjaisiin tuotteisiin ei voinut muuta kuin ihastua!

Ecoilin perusti Pia Lohjalta. Hän etsi apua poikansa atopiaan ja 05/2017 hän lanseerasi Ecoil tuotteet, luonnonkosmetiikkaöljyt. Öljyt ovat erittäin riittoisia ja korvaavat usean perinteisen tuotteen, koska Ecoil tuotteita voi käyttää ristiin, esim. käsi- ja kynsiöljy sopii yhtä hyvin vartalolle tai jaloille. Pian vaatimuksena tuotteille oli erinomainen imeytyvyys, koska kukapa tykkäisi tahmaisista sormenväleistä? 

Tuotteet sertifioitiin FI-Natura ry:n heti jo ennen tuotelanseerausta vuonna 2017. Tuotteilla on myös Avainlippu-merkki ja tuotteet on kuratoitu Osta vastuullisesti sivuille. Tavoitteenani on jatkaa Pian tekemää hienoa työtä öljytuotteiden kanssa ja pitää samanlainen vastuullisuus yllä kaikessa tekemisessä. 

Tutustu ja ihastu sinäkin.

Ecoil eukalyptusoksa 281019

Ecoil tuotteista on kirjoitettu näin