Search
Close this search box.
ECOIL

Raaka-aineet

Ecoil -tuotteet valmistetaan puhtaista luonnollisista öljyistä. Täältä löydät lisätietoa käytetyistä raaka-aineista.

Kasvi-, marja- ja hedelmäöljyt

INCI Vaccinium macrocarpan (Cranberry) seed oil

Pohjoisen luonnon supermarja, karpalo.

Karpalonsiemenöljyssä on korkeat öljyhappopitoisuudet. Se sisältää runsaasti antioksidantteja E- ja A-vitamiineja. Karpalonsiemenöljyn runsas E-vitamiinipitoisuus on yksi syy, miksi karpaloa pidetään pohjoisen supermarjana. Se on myös täynnä luonnon rasvahappoja, kuten Omega 3, 6 ja 9 sekä voimakkaita antioksidantteja.

Karpalonsiemenöljy suojaa ihoa ympäristön epäpuhtauksilta pitäen samalla ihon kosteutettuna ja terveenä. Se auttaa ihoa uudistumaan ja hidastaa ihon vanhenemista.

Meidän karpalonsiemenöljy kylmäpuristetaan karpalon siemenistä. Öljy on tummaa ja miedosti karpalolta tuoksuvaa.

Karpalonsiemenöljyä löydät jokaisesta tuotteesta.

INCI Prunus armeniaca (Apricot) kernel oil

Aprikoosinkiviöljy sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, öljyhappoa ja linolihappoa. Se imeytyy ihoon hyvin ja on pitkävaikutteinen.

Aprikoosinkiviöljyn sisältämien monien elintärkeiden vitamiinien, etenkin A- ja E-vitamiinien sekä rasvahappojen ja helposti ihoon imeytyvänä öljynä, se on täydellinen kuivalle iholle. Se on erityisen hyvä ravitseva ja kosteuttava herkälle, kutiavalle ja kuivalle iholle. Öljyn keveyden vuoksi, sitä voi käyttää myös silmäluomille ja kaulan alueelle. Soveltuu myös hyvin akneiselle iholle.
Meidän aprikoosinkiviöljy on valmistettu puristamalla. Se kerätään aprikoosin ytimestä ja varovaisen puhdistuksen jälkeen puristetaan. Näin luodaa tämä iholle hellä ja suojaava öljy, joka sisältää runsaasti vitamiineja.

Aprikoosinkiviöljyä löydät Ecoil Kasvoöljystä, Ecoil Käsi- ja kynsiöljystä, Ecoil Partaöljystä, Ecoil Vartaloöljystä, Ecoil Lemmikkiöljystä.

INCI Helianthus annuus (Calendula) officinalis

Kehäkukkaöljy on kevyt, rauhoittava ja parantava öljy.
Jo 1600-luvulla kehäkukkaa on käytetty ihonhoitoon, mm. poistamaan tulehduksia. Nykyään kehäkukanuuteöljyllä on todettu olevan kyky parantaa pieniä haavoja, palovammoja ja muita ihon vaurioita. Kehäkukkaöljy on tunnettu sen tulehdusta poistavasta, antibakteerisesta ja antiseptisistä kyvyistä.

Kehäkukkaöljy on usein käytetty homeopaattisissa ja lempeissä kosmeettisissa tuotteissa. Kehäkukkaöljy auttaa stimuloimaan kollageenin tuotantoa ja jopa auttaa parantamaan verenkiertoa helpottaen ihon parantumista.

Meidän kehäkukkaöljy on uutettu ja kylmäpuristetty.

Kehäkukkaöljyä löydät Ecoil Kasvoöljystä, Ecoil Käsi- ja kynsiöljystä, Ecoil Vartaloöljystä, Ecoil Lemmikkiöljystä.

INCI Simmondsia chinensis (jojoba) seed Oil
Jojobaöljy on helposti ihoon imeytyvä öljy, koska se on hyvin samankaltainen kuin ihon omat rasvat. Jojobaöljy sisältää useita tärkeitä vitamiineja, kivennäisaineita ja rasvahappoja, ollen ihanteellinen ihonhoitoöljy.
Jojobaöljyä sisältää runsaasti antioksidantteja, E-vitamiinia ja B-vitamiineja sekä kivennäisaineita pii, kromi, kupari ja sinkki.
Jojobaöljyä ovat mm intiaanit käyttäneet ihon haavaumien ja haavojen hoitoon. Jojobaöljy soveltuukin erinomaisesti pienten ihovaurioiden hoitoon; huulet, kädet, lemmikkien iho.
Meidän jojobaöljy valmistetaan kylmäpuristamalla.

Jojobaa löydät Ecoil Huuliöljystä, Ecoil Käsi- ja kynsiöljystä, Ecoil Lemmikkiöljystä.

INCI Camelina Sativa (Camelina) Seed Oil
Camelinaöljy on vahva luonnollinen antioksidantti, jossa on uskomattoman korkea E-vitamiinipitoisuus ja korkea omega-3-pitoisuus . Se sopii erityisesti hiusten-/parranhoitotuotteisiin sekä akneiseen ihoon runsaan E-vitamiinin ja omega-3 ansiosta.
Camelinaöljy on tehokas, luonnollinen, pehmittävä, kosteuttava ja tasoittava öljy. Sen sisältämän runsaan E-vitamiinin vuoksi, camelinaöljy auttaa vähentämään juonteita ja ryppyjä, sekä muita iän tuomia ihomuutoksia.
Camelinaöljyä käytetään erityisesti hiustenhoitotuotteissa, jättäen hiukset/parran ravituiksi, kiiltäviksi ja sileiksi.

Camelinaöljyä löydät Ecoil Partaöljystä.

INCI Persia Gratissima (Avocado) Oil
Avokadoöljy sisältää runsaasti vitamiineja kuten A-, B1, B2, D ja E. Lisäksi se sisältää välttämättömiä rasvahappoja, lesitiiniä ja kaliumia.
Avokadoöljy imeytyy helposti ja syvästi ihoon. Sitä käytetään kirkastamaan ja elvyttäämään väsynyttä ihoa. Avokado öljyä voidaan käyttää hoitamaan vaurioituneita, kuivia tai auringon polttamia ihoa tai partaa/hiuksia. Se antaa erityistä pehmeyttä ja kiiltoa hiusten ja parran hoitotuotteissa. Näin se soveltuu erittäin hyvin parta- ja hiusöljyihin.
Käyttämämme öljy on valmistettu kylmäpuristamalla kypsien avokadojen hedelmiä. Kylmäpuristettu öljy on väriltään tummempaa ja voimakkaamman tuoksuista, se on rasvaisempaa ja kosteuttaa syvältä. Avokadoöljyä on käytetty ihon hoitoon vuosisatojen ajan alkuperäiskansojen keskuudessa.

Avokadoöljyä löydät Ecoil Partaöljystä ja Ecoil Hiusöljystä.

INCI Citrullus lanatus (Watermelon) seed oil
Vesimeloninsiemenöljy on erittäin ravintorikas, mutta kevyt öljy. Se soveltuu hyvin ihonhoidossa kypsän, herkän, ongelmallisen tai akne-altiin ihon sekä myös vauvojen herkkän ihon hoitoon. Sisältää runsaasti omega 9- ja 6-rasvahappoja.
Vesimeloninsiemenöljy on erittäin vakaa öljy, se imeytyy nopeasti ja on uskomattoman ravitseva öljy rasvahappojen ansiosta. Se on luonnollinen pehmentäjä, joka jättää ihon pehmeäksi, silkkiseksi ja hyvin hengittäväksi. Koska vesimeloninsiemenöljy on helposti ja nopeasti ihoon imeytyvä, se ei jätä rasvaista tunnetta, joten se on erinomainen öljy mm vartalon ihon hoitoon.

Vesimelooniöljyä löydät Ecoil Vartaloöljystä.

Eteeriset öljyt

INCI Citrus reticulata oil

Mandariinin eteerinen öljy, tuoksultaan sitrusta ja kukkaa. Lempeä ja hellävarainen öljy, se tasapainottaa rasvaista ihoa ja auttaa taistelussa aknea vastaan ja kiinteyttää ihoa.

Ecoil Kasvoöljyssä on Mandariinin eteeristä öljyä.

INCI Eucalyptus globulus leaf oil

Eukalyptuksen eteerinen öljy virkistää ja avaa hengitystä. Tuoksultaan raikkaan minttuinen, mausteisen kamfeerinen. Virkistävä ja rentouttava eukalyptusöljy lievittää hengitystieoireita ja tukkoisuutta.

Ecoil Huuliöljyssä ja Partaöljyssä on Eukalyptuksen eteeristä öljyä.

INCI Citrus Aurantifolia Oil

Raikas ja makea limen eteerinen öljy. Lisää vireyttä. Limettiä käytetään rasvaisen ihon tasapainottamiseen, joten se on täydellinen partaöljyissä tasamaan parran ja kasvojen ihon omaa hyvinvointia.

Ecoil Partaöljyssä on Limen eteeristä öljyä.

INCI Citrus limon leaf oil

Raikas, kevyt sitruunan eteerinen öljy. Se antaa virkeyttä ja nostattaa mielialaa. Hoitaa ja tuo kynsille luonnollista vahvuutta.

Ecoil Käsi- ja kynsiöljyssä on Sitruunan eteeristä öljyä.

INCI Citrus Sinensis Oil

Raikas ja energisoiva veriapplesiini eteerinen öljy. Se antaa energiaa ja nostattaa mielialaa. Veriappelsiinin eteerinen öljy sisältää runsaasti D-limoneeni -antioksidanttia, joka edistää solujen uusiutumista.

Ecoil Vartaloöljyssä ja Huuliöljyssä on veriappelsiinin eteeristä öljyä.

Lisätyt vitamiinit:

E-vitamiini : INCI Tocopherols

Rasvaliukoinen E-vitamiini on voimakas antioksidantti. E-vitamiini voi auttaa suojaamaan ihoa UV vaurioilta, sekä parantaa ihon rakennetta ja kosteuspitoisuutta. E-vitamiini on tehokas antioksidantti, joka estää rasvojen härsiintymistä, sekä suojaa ihoa ulkopuolelta tulevilta rasitteilta kuten UV-säteilyltä, saasteilta ja kylmältä. Tämä vitamiini on elintärkeä mm. ihon suojeluun, se auttaa vähentämään juonteita ja ryppyjä sekä estää arpien muodostumista. E-vitamiinia löydät Ecoil Huuliöljystä, Ecoil Kasvoöljyä, Ecoil Käsi- ja kynsiöljystä, Ecoil Vartaloöljystä, Ecoil Lemmikkiöljystä.